Blijf op de hoogte van nieuwe tips en blogs

Referenties

Nadat ik veel verschillende geestelijke gezondheidszorg disciplines heb geprobeerd, ben ik via een workshop bij jou terecht gekomen. Ik liep iedere keer opnieuw vast omdat ik het steeds beter wilde doen. Daardoor ging ik mijzelf overvragen, met alle gevolgen van dien. De grootste winst is dat ik nu, zelfs in mijn relatie, mijzelf kan zijn.

Met jou in gesprek gaan geeft je niet het gevoel dat je iets mankeert. Het prettige is dat je niet met een dossier in je handen zit en meteen notities maakt maar helemaal met de cliënt het gesprek aangaat zonder afleiding.

Ik wilde meer handvatten voor mijn hooggevoeligheid en wilde meer mijn grenzen kunnen aangeven. Na gesprekken met jou geef ik beter mijn grenzen aan, kom ik meer voor mezelf op en weet ik mijn tijd beter in te delen, waardoor ik niet overprikkeld word. Dit laatste betekent dat ik meer voor mezelf kies en meer “rustmomenten” inbouw.

Ik voelde me erg op mijn gemak bij je. Ik zou anderen adviseren om met je in gesprek te gaan omdat ik vind dat je goed kan luisteren, op een hele fijne manier met een ander meedenkt, goede vragen stelt en goede adviezen geeft.

De inzichten zorgde ervoor dat ik anders naar mijzelf en mijn omgeving ging kijken. Ik probeerde, in tegenstelling tot voorheen, eens wat andere dingen uit en kwam erachter dat ik zelf keuzemogelijkheden had. Waar ik eerst een gevoel van ‘forcering’ en ‘moeten’ ervaarde had ik nu het gevoel dat ik hier zelf invloed op had. Het gevoel van ‘weer vrij zijn’ is voor mij daarom de grootste winst.

Ik heb een start gemaakt heb met het accepteren van mijn hooggevoeligheid, dat ik beter weet hoe ik er mee om kan gaan. En dat ik zie dát het anders kan, andere keuzes maken in je leven waardoor ik lekkerder in mijn vel zit. Daarnaast vind ik dat je veel kennis hebt over hooggevoeligheid en dat vond ik prettig!

Je bent open, eerlijk en geeft mensen een vertrouwd gevoel. Daarnaast kun je je goed verplaatsen in andere mensen (individuele benadering) en vond ik het erg prettig dat je de persoon centraal zet en niet de context.

Ik heb echt genoten. Je gaf op een mooie manier je presentatie. Ook de manier waarop je verteld en hoe je het overbrengt aan ons, heb ik als fijn ervaren. Ook je stem is erg aangenaam om naar te luisteren. Ik hoop dat we in de toekomst weer een presentatie van je kunnen krijgen.

Ik vond het een interessante en leerzame cursus. Veel tips mogen ontvangen die mijn collega’s en ik kunnen toepassen op de werkvloer.

Leerzaam, soms confronterend, herkenbaar!

Duidelijke informatie, bruikbare tips en je geeft goede feedback!

Ik vond het fijn dat er echt werd gesproken over situaties die zich voordoen op de werkvloer. Er werden tips gegeven en knelpunten werden daardoor verholpen/makkelijker gemaakt.